Rezultatele celui de-al treilea apel de propuneri de proiecte URBACT II

Sedinta Comitetului de monitorizare a URBACT II s-a desfasurat la Copenhaga pe 23 aprilie 2012. Principalul punct pe ordinea de zi a fost al treilea apel de propuneri de proiecte pentru crearea retelelor tematice URBACT.

Al treilea apel de proiecte URBACT s-a desfasurat intre 9 decembrie 2011 si 15 martie 2012, in scopul crearii unui numar de pana la 19 retele tematice noi. Sfera tematica a acestui apel este legata de punctele centrale ale Strategiei Europa 2020 cu privire la orase inovatoare, durabile si incluzive.

Comitetul de monitorizare a URBACT II, care raspunde de orientarea strategica a programului si de luarea deciziilor pentru asigurarea eficientei si calitatii acestuia, a hotarat, in cadrul celui de-al treilea apel de propuneri de proiecte, sa aprobe retelele tematice enumerate mai jos, prin descrierea celor 19 proiecte aprobate.

Pentru a pastra abordarea bazata pe calitatea programului, Comitetul de monitorizare a aprobat proiectele clasificate pe primele locuri de catre comisia externa de evaluare (EAP) ca fiind eligibile.

Proiectele aprobate vor intra in faza de elaborare si isi vor largi parteneriatele pentru a include mai multe orase.

Daca doriti sa deveniti partener intr-unul din aceste proiecte sau daca doriti sa aflati mai multe despre continutul unui proiect, va rugam sa luati legatura liderul de proiect.

Cele 19 proiecte URBACT aprobate

Sursa: Infocooperare

sursa: finantare.ro

http://www.finantare.ro/rezultatele-celui-de-al-treilea-apel-de-propuneri-de-proiecte-urbact-ii.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADJB © 2014