Ghid pentru dezvoltarea unei afaceri in mediul rural

Fii activ! Îndrăznește! Investește!

Acesta este impulsul pe care dorim să îl transmitem pe măsură ce implementăm acest proiect: Fii activ! Sunt numeroase oportunități în jurul tău de care poți profita, este important să fii atent le ele și să profiți la momentul potrivit. Acțiunea face lucrurile să se întâmple, numai acțiunea conduce la performanță! Indrăznește! Orice experiență te ajută să devii mai bun, te ajută ca data viitoare să faci lucrurile mai bine. Dar dacă nu încerci, nu ai cum să profiți de propria ta experiență! Investește! Este esențial să investești – timp, resurse și bani – așa te vei implica și îți vei menține implicarea în ceea ce îți propui.

Promovăm, așadar, antreprenoriatul: promovăm afacerile pe cont propriu care pot transforma mediul rural în ceva mai mult decât agricultură și un nivel minim de trai. Venim cu experiența noastră de 8 ani în care am asistat și am contribuit la dezvoltarea și inițierea a numeroase afaceri cu bani europeni și vrem să valorificăm această experiență promovând antreprenoriatul non-agricol în mediul rural. Toate acțiunile noastre sunt orientate către persoanele care au domiciliul în mediul rural și doresc să înceapă o afacere într-un alt domeniu decât agricultura.

Te ajutăm să începi o afacere sau să o dezvolți pe cea pe care o ai în prezent. Îți explicăm de unde trebuie să începi, cum să te organizezi și cum să profiți de banii europeni. Îți oferim materiale, informații și toate cunoștințele noastre, astfel încât, atunci când te-ai hotărât, să fii bine pregătit.

Organizăm caravane prin sate și comune, ca să ne cunoaștem. Aducem cu noi materiale, planuri de viitor și mai ales entuziasm. Odată ce am înțeles ce te interesează, ne întoarcem să discutăm mai în detaliu în cadrul și aducem cu noi specialiști de la bănci și instituțiile care finațează proiecte cu bani europeni.

Te asistăm în mod gratuit să înființezi o firmă, să pregătești un proiect, să obții o finanțare de la bancă sau din bani europeni.

În curând, vom organiza și cursuri de instruire, să îți dezvolți competențele de antreprenor și să fii sigur că atunci când începi o afacere, vei fii pregătit să o susții.

Îți oferim o oportunitate. Fii activ! Îndrăznește! Investește!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADJB © 2014